Zrcadlení a zálohování projektu NasTub.cz

Na čem pracujeme:
  • Máme jeden server fungující, druhý oživujeme a zkoušíme zrcadlení a zálohování
  • Jak všichni víme, je nedostatek součástek do počítačových komponent. Rozhodli jsme se proto rovnou koupit ještě jeden server, abychom měli “náše” dva servery, které umístíme u poskytovatelů plus třetí server zapůjčený od 662.cz.
  • Hledáme do týmu parťáka programátora, který by nám pomohl s rozvojem platforem nastub.cz a nasface.cz
  • Do budoucna plánujeme spustit ještě platformy NášPic pro sdílení obrázků, NášDisk jako náhradu za gDrive, vlastní blogy a vlastní index stránek.
Děkujeme všem, kteří nás podporují a přispívají svými dary k udržení svobodného internetu a svobodnému přístupu k informacím.

Releated

O projektu NasTub.cz

Projekt NasTub.cz je aktuálně provozován na dvou fyzických serverech: nastub.cz a venuse.nastub.cz. Je financován z darů od diváků. V tomto směru existuje velmi jednoduchá přímá úměrnost. Dokud vás naše služba bude bavit a budete ji jako diváci podporovat, pak budeme existovat. Proto velice děkujeme všem, kteří nám pravidelně přispívají na provoz. Hospodaření s finančními dary […]

Podpora projektu NasTub.cz a sociální sítě NasFace.cz

Finanční podpora od vás diváků a autorů je pro nás naprosto klíčová. Přehled výdajů na hospodaření projektů najdete v článcích projektu. Motto: “Nemusím souhlasit s vaším názorem, ale budu vše dělat pro to, abyste jej mohl v klidu říkat.” Podpořte prosím projekt svobodného sdílení informací na NasTub.cz trvalým příkazem na 2202030573/2010 nebo Startovači. (Jsme vděční […]