Hledáme šikovného programátora

  • Máme spuštěný v testovacím režimu druhý server, na kterém zkoušíme rozchodit zrcadlení obsahu nastub.cz
  • Třetí server bychom měli zapojit během následujícího týdne na páteřní síť. Pokud to vyjde, zvýšíme v následujících týdnech opět rychlost a dostupnost.
  • Čtvrtý server nám leží na stole, protože nám dorazily od prodejce vadné HDD. Museli jsme vyměnit.
  • Česká sociální síť NasFace.cz se těší čím dál větší oblibě. Je na ní od začátku září registrováno 132 uživatelů, kteří si poslali více jak 526 zpráv.
  • Napsali jsme vám jednoduchý návod, jak můžete prostřednictvím sítě NasFace.cz odebírat informace o nových videích na NasTub.cz. Přečtete si příspěvek na našem kanálu.
  • Stále nabízíme místo šikovnému programátorovi, který rád nové výzvy. Jeho úkolem bude vylepšovat platformy Mastodon a PeerTube, na kterých běží naše weby.
Děkujeme vám za vaše finanční dary. Jsme rádi, že jste v tom s námi. <3

Releated

O projektu NasTub.cz

Projekt NasTub.cz je aktuálně provozován na dvou fyzických serverech: nastub.cz a venuse.nastub.cz. Je financován z darů od diváků. V tomto směru existuje velmi jednoduchá přímá úměrnost. Dokud vás naše služba bude bavit a budete ji jako diváci podporovat, pak budeme existovat. Proto velice děkujeme všem, kteří nám pravidelně přispívají na provoz. Hospodaření s finančními dary […]

Podpora projektu NasTub.cz a sociální sítě NasFace.cz

Finanční podpora od vás diváků a autorů je pro nás naprosto klíčová. Přehled výdajů na hospodaření projektů najdete v článcích projektu. Motto: “Nemusím souhlasit s vaším názorem, ale budu vše dělat pro to, abyste jej mohl v klidu říkat.” Podpořte prosím projekt svobodného sdílení informací na NasTub.cz trvalým příkazem na 2202030573/2010 nebo Startovači. (Jsme vděční […]