Dr. Reiner Fuellmich podal žalobu u nejvyššího soudu v Kanadě proti lidskosti (Norimberk 2)

Začala celosvětová žaloba za zločiny proti lidskosti, kterou podal a přijal Nejvyšší soud Kanady (viz odkaz níže). Tým více než 1 000 právníků a více než 10 000 lékařských odborníků pod vedením Němce Reinera Fuellmicha, jednoho z nejmocnějších evropských právníků, zahájil největší soudní proces v historii nazvaný “Norimberk 2” proti WHO (Světové zdravotnické organizaci) a skupině Davos (Světovému ekonomickému fóru vedenému více než 80letým Klausem Schwabem) za zločiny proti lidskosti.

DR. Reiner Fuellmich je německo-americký právník, který vyhrál mnohamilionové kauzy proti Deutsche Bank a proti Volkswagenu za podvod Dieselgate. Je jedním ze zakladatelů “Německé korunní vyšetřovací komise”. Fuellmich a jeho tým shromáždili tisíce vědeckých důkazů, které prokazují naprostou nespolehlivost PCR testů a podvody, které za nimi stojí. Fuellmich tehdy hovořil o vakcínách a prohlásil, že “nemají nic společného s očkováním, ale jsou součástí genetických experimentů”. Kromě chybných testů a falešných úmrtních listů vystavených zkorumpovaným zdravotnickým personálem porušuje samotná “experimentální” vakcína článek 32 Ženevské úmluvy.

Článek 32 Úmluvy IV. z roku 1949 zakazuje “mrzačení a lékařské nebo vědecké pokusy, které nejsou nezbytné pro léčbu osoby”. Podle článku 147 je provádění biologických pokusů na lidech závažným porušením Úmluvy. Tato “experimentální” vakcína porušuje všech 10 norimberských kodexů, které stanoví trest smrti pro ty, kdo tyto mezinárodní smlouvy poruší.” Fuellmich také dodal, že to vše bylo již nějakou dobu plánováno k realizaci v roce 2050. “Ale pak” se řetězce staly chamtivými a rozhodly se předjímat plány nejprve v roce 2030 a nakonec v roce 2020 v takovém spěchu, že se dopustily tolika chyb.

Výrobci vakcín například nepředpokládali, že se objeví tolik vedlejších účinků a úmrtí.” “Evropa,” pokračuje Fuellmich, “je hlavním bojištěm této války. To proto, že je zcela v úpadku. Penzijní fondy byly zcela rozkradeny. Proto chtějí ovládnout Evropu dřív, než si to lidé uvědomí. Co se děje “.

Ale kdo jsou ti lidé, kteří tahají za nitky? Podle Fuellmicha se jedná o skupinu asi 3 000 superbohatých lidí. Davoská klika kolem Klause Schwaba patří do této skupiny. Co chtějí?

Plná kontrola nad lidmi. “Podplácejí lékaře, nemocniční personál i politiky. Lidé, kteří nespolupracují, jsou ohroženi. K manipulaci s lidmi používají nejrůznější psychologické techniky.”

“Média hlavního proudu,” shrnuje Fuellmich, “vyprávějí falešnou realitu a tvrdí, že většina lidí je pro opatření a vakcíny. To rozhodně není pravda.

Například v Německu téměř každý, s kým mluvím, ví, že maska před ničím nechrání, protože téměř každý je dnes informován z alternativních médií. Stará média vymírají.”

Füllmichova rada? “Šířte co nejvíce pravdu a fakta a neplýtvejte energií na lidi, kteří jsou zoufale očkovaní. Nemůžeme zachránit všechny. Mnoho lidí zemře.”

 

Zdroj: https://corona-ausschuss.de/

Releated

Nakupujme Americký plyn od Ruských dodavatelů

Pamatujete si ještě časy, kdy Americká administrativa donutila EU uvalit sankce na Rusko a za každou cenu se snažila jej odstřihnout i od dodávek ruského plynu do Evropy? USA nabídli evropským zemím jako náhradu, že jim budou dovážet svůj zkapalněný plyn na tankerech. Připadá vám to zvrácené? Celé je to ještě zamotanější a komičtější než […]

CNN Prima News: Kvůli signálu 5G přibude leteckých katastrof

CNN Prima News: Signál internetové sítě 5G může způsobit nehody, výpadky spojů a naprostý kolaps leteckého podnikání. Alespoň si to myslí vedení předních amerických aerolinek, které ve společném dopise apelují na letecký úřad i Bílý dům, aby zastavily stavbu infrastruktury 5G poblíž letišť. Hlavním problémem má být argument, že signál 5G ovlivní radary a výškoměry. Pilot vzlétající […]